Cookies- og Brukervilkår


PCtv NanoStick 73E

Du trenger faktisk bare en fire centimeter lang USB-adapter i pc-en for å ta inn tv-signaler. PCTV nanoStick Ultimate Plus lar deg se på de tre gratiskanalene fra NRK så lenge mottaksforholdene er i orden.

Sett til:

418,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Det er ikke bare USB-adapteren som er liten. Antennen er også så minimal at den må stå rett ved siden av et vindu for å ta inn brukbare signaler. Den lave vekten gjør også at den har lett for å velte. Vi skulle gjerne hatt en sugekopp under den.
Programmene som følger med, fungerer greit nok, selv om designen virker litt klønete til tider. Men med litt tilvenning er det en smal sak å se på tv eller tekst-tv og ta opp tv-sendinger på harddisken din.

Adapteren sliter litt med å bytte mellom forskjellige bildeformater. Det kan være nødvendig å minimere og maksimere programvinduet etter at du har skiftet kanal for å få bildet til å passe ordentlig på skjermen.

Det følger også med et program som heter DistanTV, som gjør det mulig å streame tv-signalet til andre pc-er i nettverket ditt, eller til en iPhone eller iPad. Det fungerer, men det kjører ikke 100 prosent stabilt. Dessuten er det mange tekniske nettverksdetaljer som må på plass før det er mulig å streame tv-signalet. Så i praksis er dette bare noe for ekspertbrukere.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

Fakta

• Opptaksformater: MPEG-1/-2,
DivX5, MPEG-4 AVC / H.264
Mål (l, b, d): 4 x 2 x 1 cm

  • Liten USB-mottaker

  • Tekst-tv

  • Ustabil streaming av signal

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lynraske minnepinner

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdLynraske minnepinner

Med de nyeste minnepinnene får du masse lagringsplass og lynrask overføringshastighet. Vi har samlet 11 av dem, og testen vår viser at du bør tenke deg godt om før du kjøper en USB 3.0-minnepinne.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Solide verktøy til minnepinnen

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSolide verktøy til minnepinnen

Programmer som kan fraktes på en minnepinne, gir deg rask og enkel tilgang til tekstbehandling, musikkredigering og mange andre verktøy når du er på farten.

Les mer

Fett minnekort

Fett minnekort

SanDisk Extreme III 32GB kan lese og skrive data med en hastighet på opptil 30 MB i sekundet.

Les mer

Nyeste

Lynraske minnepinner

Selv den minste av disse minnepinnene har plass til en mengde data som tilsvarer 50–100 vanlige cd-er. I tillegg er de lynraske når man skal overføre til og fra pc-en.

Les mer

Solide verktøy til minnepinnen

Programmer som kan fraktes på en minnepinne, gir deg rask og enkel tilgang til tekstbehandling, musikkredigering og mange andre verktøy når du er på farten.

Les mer

Minnepinner som tåler alt

Vi har testet 15 av de mest populære minnepinnene på markedet og utsatt dem for fire av de verste påkjenningene i hverdagen: varme, kulde, støt og vann. Les videre og se hvor mye minnepinnene tåler.

Les mer

Opprett en gratis profil

Opprett en gratis profil og få tilgang til utvalgte artikler og guider. Som abonnent får du dessuten tilgang til eksklusivt innhold og egne tjenester på nettet.

Opprett en profil her