Cookies- og Brukervilkår


Lei film på nettet

Glem spaserturen ned til den lokale videosjappa. Det er enklere, og ikke minst mer behagelig, å velge en film på pc-en, sette seg i godstolen og se den på tv-en i stua. Du trenger bare å reise deg hvis du vil ha mer popcorn.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

I denne artikkelen her kan du se hvor enkelt det er å leie film på nettet.

Du har kanskje lagt merke til at det begynner å bli langt mellom videosjappene. Og de utleierne som er igjen selger i stadig større grad film, pc-spill og godteri enn det de gjorde i sine glansdager, da utleiere som Video Nova rådde grunnen her hjemme. I USA har mediegiganten Dish Network nylig overtatt den konkurstruede Blockbuster-kjeden. De siste 1000 butikkene er i ferd med å få kroken på døra, og det skal utelukkende satses på strømming av film over nettet. Etter hvert som kunder får raskere internettforbindelse, er filmutleie over nettet blitt både enklere, raskere og bedre.

Utvalget på nettet er omtrent like stort som i de fysiske butikkene, prisene på nye filmer er de samme, og hvis nettforbindelsen din er rask nok, får du filmer helt opp i HD-kvalitet.


Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
5 fantastiske Netflix-serier

5 fantastiske Netflix-serier

Dermed er fredagsunderholdningen i boks!

Les mer

Netflix uten internett?

Netflix uten internett?

Netflix avslører overraskende planer. Her er hva de har i tankene.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lei film på nettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdLei film på nettet

Glem spaserturen ned til den lokale videosjappa. I denne artikkelen her kan du se hvor enkelt det er å leie film på nettet.

Les mer

Nyeste

Kampen mellom Island og England slo nettrekord

En ny undersøkelse viser at rekordmange fulgte kampen på mobile enheter.

Les mer

Slik strømmer du EM!

Se hele EM-sluttspillet på pc, nettbrett eller smarttelefon når det passer deg!

Les mer

Gratis fotball er farlig

Undersøkelse viser at det er risikabelt å se gratis fotball på nettet.

Les mer