Cookies- og Brukervilkår


Fem aktuelle Netflix-serier som er verdt å se

Netflix har et fantastisk utvalg av film og serier. Det betyr at det kan være vanskelig å velge hva man skal se, men her har du fem gode og aktuelle forslag.

Glem hjernedøde såpeoperaer og klisjefylte amerikanske serier med latter på boks hvert annet minutt. Netflix byr nemlig på mange kvalitetsserier som kan holde deg klistret til skjermen i uker fremover.

Her har du fem gode forslag til serier som er verdt å se:

Designated survivor
Amerikansk dramaserie med Keifer Sutherland går fra en rolle som beskjeden byråkrat til plutselig å skulle redde hele nasjonen etter at et angrep på Washington D.C. utsletter nesten hele regjeringen. Serien er nettopp lansert, men har allerede høstet god kritikk fra både seere og anmeldere.

Stranger things
En liten gutt blir plutselig borte etter en spillkveld sammen med en av kameratene sine. Sci-fi-serien er full av grøss og mysterier, og man sitter som på nåler i flere av episodene. Serien har fått en svært god mottakelse blant Netflix-brukerne.

Luke Cage
Luke Cage er en helt ny serie med Mike Colter i hovedrollen, der han som hardtslående tidligere straffange kjemper for å renvaske sitt navn og rykte, mens han forsøker å redde nabolaget der han bor. Serien er en del av Marvels univers og byr på både hverdagshelter, superhelter og antihelter – og den kan fint måle seg med tidligere titler, for eksempel Daredevil.

Narcos
Narcos er en forholdsvis autentisk fortelling om hvordan den beryktede colombianske narkokongen Pablo Escobar bygde imperiet sitt i Sør-Amerika ved hjelp av hensynsløs brutalitet og høyt utviklet forretningssans. Serien har fått toppkarakter og utallige gode anmeldelser på Netflix.

Orange is the new black
Piper Chapman er en helt vanlig middelklassekvinne som en dag blir innhentet av sin ville ungdom og fortid. Hun havner i et kvinnefengsel der hun må lære seg å leve med gjengmiljøer og ulekre fellesbad. Orange is the new black er likevel ikke så svart som beskrivelsen gir inntryk av, men byr på mye humor, gode personhistorier og en del lyse øyeblikk i kvinnefengselet.

> Få mer glede av NetflixSpeil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
5 fantastiske Netflix-serier

5 fantastiske Netflix-serier

Dermed er fredagsunderholdningen i boks!

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få mye mer ut av Netflix

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mye mer ut av Netflix

Strømmetjenesten Netflix er proppfull av spennende filmer og serier i alle sjangre.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>God filmtjeneste med lite utvalg

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGod filmtjeneste med lite utvalg

Videotjenesten Netflix tilbyr strømming av filmer og tvserier med norske undertekster for en lav månedlig pris. Alt virker som det skal. Det er bare litt irriterende at det ikke er mer innhold i den norske utgaven.

Les mer

Nyeste

5 fantastiske Netflix-serier

Dermed er fredagsunderholdningen i boks!

Les mer

Få mye mer ut av Netflix

Strømmetjenesten Netflix er proppfull av spennende filmer og serier i alle sjangre.

Les mer

Netflix uten internett?

Netflix avslører overraskende planer. Her er hva de har i tankene.

Les mer