Cookies- og Brukervilkår


Se Netflix uten å være på nett

Netflix, verden største strømmetjeneste, avslører planer om å la oss laste ned film og tv-serier, slik at vi kan se dem uten å være koblet til nettet.

Se lenge du har internettforbindelse, kan du velge mellom flere enn 2000 filmer og tv-serier på Netflix. Nå avslører Netflix at de er åpne for å la abonnentene laste ned innholdet, slik at de kan se filmer og serier også uten å være koblet til nettet.

Netflix har tidligere alltid insistert på at de skal være en strømmetjeneste, men nå lufter selskapets direktør, Reed Hastings, en ny holdning: "Etter hvert som vi utvider og ser hvor ustabile nettverkene er noen steder i verden, er muligheten for å laste ned noe vi må vurdere", sier Hastings til magasinet Re/code.

Holdningsendringene kommer dessuten som en reaksjon på at konkurrentene Amazon og YouTube nå tillater betalende kunder å laste ned innhold fra hjemmesidene. Når eller hvordan Netflix vil gjøre nedlastning tilgjengelig, er ennå uvisst.

> Netflix lager TV-sokkerSpeil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
5 fantastiske Netflix-serier

5 fantastiske Netflix-serier

Dermed er fredagsunderholdningen i boks!

Les mer

Netflix til Norge?

Netflix til Norge?

I Norge har vi ikke vært bortskjemt med filmstreamingtjenester. Nå kan den populære tjenesten Netflix komme hit til lands.

Les mer

Netflix til Norge

Netflix til Norge

Nå er det offisielt. Verdens ledende nettbaserte abonnementstjeneste for tv-programmer og filmer kommer til Norge i slutten av 2012.

Les mer

Nyeste

5 fantastiske Netflix-serier

Dermed er fredagsunderholdningen i boks!

Les mer

Få mye mer ut av Netflix

Strømmetjenesten Netflix er proppfull av spennende filmer og serier i alle sjangre.

Les mer

Netflix uten internett?

Netflix avslører overraskende planer. Her er hva de har i tankene.

Les mer