Cookies- og Brukervilkår


pny compact attaché blue 16gb

USB-minne har etter hvert blitt en vare som du kan kjøpe billig på supermarkedet, så det skal noe svært spesielt til for å gjøre seg bemerket.

Sett til:

258,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Og det lykkes ikke helt for PNY Compact Attaché. Minnepinnen ruver ikke i omgivelsene, og har en integrert hette som kan skyves over og beskytte selve USB-kontakten mot skader. Det er på sett og vis en god idé, for kontakten er ikke som vanlig laget av metall, men derimot støpt i spinkel plast.
Dessverre dekker ikke hetta over selve åpningen i kontakten, som dermed uansett utsettes for støv og lommerusk. Dessuten er hetta litt irriterende når du setter minnepinnen i USB-porten til pc-en. Fingrene tar nemlig veldig lett tak i hetta i stedet for den egentlige pinnen, og da får du ikke skjøvet pinnen helt inn. Den testede pinnen har en kapasitet på 16 gigabyte og er formatert med filsystemet FAT32.
Som vanlig er det ingen drivere å installere for å få pinnen til å virke, og det finnes heller ikke noen former for programmer til f.eks. kryptering, sikkerhetskopiering eller annet som følger med. Du setter den inn og så virker den, ferdig med det.
Hastighetsmålingene våre viser en skrivehastighet på 20 megabyte/sekund og en lesehastighet på hele 36 megabyte/sekund. Spesielt lesehastigheten er imponerende og blant de raskeste vi har målt med USB 2.0. Så der er det ikke noe å klage over. Problemet er prisen. Du kan enkelt finne USB-minne på 16 GB til godt under 200 kroner så dette produktet er vanskelig å anbefale.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

Fakta

• Kapasitet: 16 GB
• Lesehastighet: 36 MB/s
• Skrivehastighet: 20 MB/s
• Størrelse: 4,5 x 1,9 x 0,8 cm

  • Flott hastighet

  • Spinkel utførelse

  • For dyr

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lynraske minnepinner

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdLynraske minnepinner

Selv den minste av disse minnepinnene har plass til en mengde data som tilsvarer 50–100 vanlige cd-er. I tillegg er de lynraske når man skal overføre til og fra pc-en.

Les mer

Fett minnekort

Fett minnekort

SanDisk Extreme III 32GB kan lese og skrive data med en hastighet på opptil 30 MB i sekundet.

Les mer

Smart liten tv-mottaker

Smart liten tv-mottaker

Du trenger faktisk bare en fire centimeter lang USB-adapter i pc-en for å ta inn tv-signaler. PCTV nanoStick Ultimate Plus lar deg se på de tre gratiskanalene fra NRK så lenge mottaksforholdene er i orden.

Les mer

Nyeste

Lynraske minnepinner

Selv den minste av disse minnepinnene har plass til en mengde data som tilsvarer 50–100 vanlige cd-er. I tillegg er de lynraske når man skal overføre til og fra pc-en.

Les mer

Solide verktøy til minnepinnen

Programmer som kan fraktes på en minnepinne, gir deg rask og enkel tilgang til tekstbehandling, musikkredigering og mange andre verktøy når du er på farten.

Les mer

Minnepinner som tåler alt

Vi har testet 15 av de mest populære minnepinnene på markedet og utsatt dem for fire av de verste påkjenningene i hverdagen: varme, kulde, støt og vann. Les videre og se hvor mye minnepinnene tåler.

Les mer