Microsoft Surface Book 2
© Microsoft

Microsoft Surface Book 2 utfordrer MacBook Pro

Snart kan du få kjøpt Microsofts Surface Book 2, en 2-i-1-pc som henvender seg til kvalitetsbevisste brukere. På papiret er maskinen dobbelt som kraftig som MacBook Pro.

20. oktober 2017 av Peter Skovbjerg Jensen

9. november åpner Microsoft for forhåndsbestillinger av nye Surface Book 2, en kraftig 2-i-1-pc som i første rekke henvender seg til designere, programmerere og andre profesjonelle brukere.

Mange av disse har foretrukket Apple-produkter som MacBook Pro. Nå sammenligner Microsoft Surface Book 2 med MacBook Pro og utfordrer Apple. De hevder nemlig at Surface Book 2 er nesten dobbelt så kraftig som konkurrenten.

Microsoft Surface Book 2 er ikke billig

Selv om det ikke er enkelt å sammenligne Microsoft- og Apple-produkter, har Microsoft rett i at de tekniske spesifikasjonene på nye Surface Book 2 overgår MacBook Pro. Det synes også på prisen. 

Den rimeligste utgaven av Surface Book 2 har en prislapp på 16 990 kroner, mens den dyreste koster hele 33 490 kroner.

Les mer om bærbare pc-er

Imponerende maskinvare for en 2-i-1-pc

Den nye Microsoft Surface Book 2 er en 2-i-1-pc. Det vil si at du kan ta av skjermen og bruke den som et nettbrett. Ifølge Microsoft er batteritiden på nettbrettet cirka fem timer. 

Mer imponerende er batteritiden når brettet er koblet til tastaturet; da er den nemlig hele 17 timer.

Den største utgaven av Surface Book 2 leveres med 16 GB RAM, Intel Core i7-8650U firekjerners prosessor, NVIDIA GeForce GTX 1050 diskret GPU m/2 GB GDDR5-grafikkminne – kort sagt en imponerende arbeidsmaskin.

Les mer om Microsoft Surface Book 2 her.

Kanskje du er interessert i...