Opstart_komno_172012

Få pc-en til å starte lynraskt

Det er bortkastet tid å sitte og vente på at Windows skal starte opp etter at du har slått på pc-en. Hvis du har en treg pc, rekker du å trakte kaffe mens du venter. Men når du har prøvd disse tipsene, rekker du bare en kopp pulverkaffe.

14. november 2012

Når vi bestemmer oss for å sette oss foran pc-en, vil vi gjerne begynne med en gang. Men i stedet må vi sitte og vente på at datamaskinen skal starte opp. I denne artikkelen setter vi fokus på bortkastet tid. Alle prosessene som hver for seg skal hjelpe deg, eller i hvert fall ikke bruke så mange sekunder. Men til sammen får de pc-en til å kjøre på tomgang hver gang du starter den.

Folka som står bak Adobe Reader hadde sikkert ditt beste i tankene da de lagde et lite program som starter sammen med pc-en og gjør at Adobe Reader starter et brøkdels sekund raskere når du vil lese en PDF-fil. Problemet er bare at det er mange småprogrammer som prøver å «hjelpe» deg på samme måte, og plutselig tar deg mange minutter ekstra å starte pc-en for at du skal spare noen sekunder seinere.

Her identifiserer vi oppstart-synderne og viser deg hva du kan gjøre med dem.

Kanskje du er interessert i...