facebook games

Facebook lager spillplattform

Kongen av sosiale medier vil gi deg bedre tilgang til Facebook-spillene.

22. august 2016 av Mikkel Jacobsen

I tillegg til å være tungt inne i dine daglige nettprat-, video- og nyhetsvaner, vil Facebook nå også være der du spiller pc-spill. Etter å ha jobbet med en ny spillplattform siden i fjor høst er Facebook i disse dager klare til å presentere sin ”new Facebook PC gaming platform”.

Samarbeid med Unity Facebook har sammen med Unity, som lager utviklerverktøy, skapt en spillplattform som kjører utenom nettleseren – akkurat som Steam. Akkurat nå er de i gang med å invitere spillutviklere til å være med. Vi vil trolig se mer til ”new Facebook PC gaming platform” i løpet av høsten.

Plattformen vil støtte eksisterende Facebook-spill. De vil tilby pc-versjoner av populære mobilspill og sannsynligvis også spill som krever litt mer datakraft enn det vi er vant til å se på Facebook.

En naturlig utvikling Det kan kanskje virke vågalt å ta opp kampen med en eksisterende kjempeplattform som Steam, men det er en naturlig utvikling for Facebook. I mange år har millioner av bruker hver dag spilt Farmville, Candy Crush og andre spill direkte på Facebook. Derfor gir det mening å samle utvalget av spill i en egen app.

Kanskje er det til og med en fordel – for da slipper du unna venners evinnelige Facebook-invitasjoner til å spille Candy Crush.

Les pressemeldingen fra Facebook her

Kanskje du er interessert i...