no mans sky header

Nå kan du utforske 18 trillioner planeter

No Man's Sky er et fantastisk matematisk oppbygget verdensrom.

16. august 2016 av Mikkel Jacobsen

No Man's Sky er ikke designet som andre spill. Det er laget rundt en matematisk formel som automatiske generer solsystemer, planeter og romvesener etterhvert som du spiller. Formelen er så avansert at det ifølge utvikleren Hello Games, inneholder ikke mindre enn 18 trillioner planeter. Det er 18 milliarder milliarder – så her er det nok å utforske.

NMS2

No Man's Sky – best i ro og mak Spillet går ut på at du skal reise fra solsystem til solsystem i romskipet ditt. Målet er å finne midten av universet. På veien lander du på planeter og romstasjoner, og der må du skaffe deg nødvendige hjelpemidler for å reise videre. Romskipet trenger drivstoff, romdrakten din må oppgraderes for å takle tøffere klima og verktøyene må forbedres, slik at du kan skaffe deg enda flere ressurser.

NMS3

No Man's Sky er ganske lett å spille. Det er sjelden et actionspill, ofte handler det om kjøp og salg, men mesteparten av tiden dreier det seg om overlevelse og utforskning. Forvent ikke mange episke romkamper eller oppgjør med romvesener. No Man's Sky spiller du best i ro og mak – belønningen er fantastiske panoramaer og gode historier.

Her kan du se en video av No Man's Sky

Kanskje du er interessert i...