Hurtig pc

Sett opp farten på datamaskinen med programmer, ny harddisk eller mer RAM

Få mer fart på den gamle datamaskinen med mer RAM, ny harddisk eller programmer fra f.eks. Ashampoo. Vi tar en titt under panseret og hjelper deg med å gi maskinen din nytt liv.

8. februar 2015

Det er ikke noe moro med en treg datamaskin som bruker mange minutter på å starte opp, og slutter å virke hver gang du vil åpne et tekstdokument. Begynner datamaskinen å miste hastighet, kan det være nødvendig å gripe inn og gjøre noe med problemet. Her finner du en hel rekke gode råd og programmer som kan hjelpe deg med å sparke nytt liv og nye krefter i en sløv maskin.

Kickstart din gamle pc

Pc-en din er ikke nødvendigvis moden for skraphaugen selv om den har problemer med å drive Windows. For mange programmer og rot i registerdatabasen er bare noen av mange faktorer som påvirker hastigheten til pc-en – og i verste fall kan den kollapse helt.

Les mer

Full fart på pc-en med Windows 8

Uansett hvor gammel datamaskinen din er, får du en merkbar hastighetsgevinst ved å installere Windows 8. Vi tester Windows 8 opp mot XP, Vista og Windows 7. Les de overraskende resultatene.

Les mer

Bytt harddisk i pc-en

Hvis harddisken din har blitt for liten, lager illevarslende lyder eller går for sakte, har du bruk for en ny. Her får du et verktøy som lar deg klone harddisken til en ny disk – uten at du trenger å installere Windows på nytt.

Les mer

Sett mer minne i pc-en

Er du løbet tør for plads til dine vigtigste filer, så fortvivl ikke. Det er ganske let at flytte ind på en ny og større harddisk - og du behøver ikke geninstallere Windows.

Les mer

Så lett er det å få full oversikt

PC Wizard er et uunnværlig verktøy hvis du vil analysere pc-en din og få informasjon om alt utstyret som sitter i maskinen.

Les mer

Sånn holder du pc-en din i toppform

Internett er fullt av gode råd om hvordan du får pc-en til å fungere bedre, yte mer og kjøre raskere. Det er sikkert også vennene dine. Men er disse rådene virkelig til å stole på? Her avslører vi de dumme rådene og viser deg veien til de beste.

Les mer

Kanskje du er interessert i...