Personligt_komno_022012

Gjør skrivebordet personlig

Med programmet SE-DesktopConstructor kan du få det flotteste Skrivebordet du noensinne har hatt. Det er lettere enn du tror.

26. august 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om hvordan du gjør skrivebordet personlig.

Det er ingen hemmelighet at du kan bytte ut bakgrunnsbildet på Skrivebordet i Windows. Men du kan faktisk gå mye mer radikalt til verks enn det. Med programmet SE-DesktopConstructor kreves det verken stor arbeidsinnsats eller spesielle kreative talenter for at pc-en din skal få et nytt og flott utseende. Du kan vinke farvel til det gamle Skrivebordet en gang for alle og imponere venner og familie med en splitter ny brukerflate som er en kunstner verdig.

Når du ser på det ferdigdesignede Skrivebordet til høyre, så virker det som en helstøpt enhet. Men faktisk består det av en rekke elementer som du innstiller etter tur i SE-DesktopConstructor. Du begynner med å velge bakgrunnsfarger, og deretter går du inn i de forskjellige innstillingsboksene i programmet med klokke, kalender og så videre. Det personlige preget kommer når du velger hvilke av bildene dine som skal pryde skjermen.

Plasseringen av de forskjellige elementene velger du selv ned til minste millimeter. I artiklen kan du lese hvordan du går fram.

Kanskje du er interessert i...