Rask videokonvertering med Format Factory

Enkelt og sikkert program som gjør det lett å konvertere forskjellige videoformater.

Gratisprogram som konverter video raskt og enkelt

Her er et glimrende gratisprogram som konverterer til alle tenkelige filformater. Med dette kan du konvertere videofiler til alle formål.

10. januar 2018 av Steffen Nielsen

Videokonvertering er forvirrende. Det finnes menger av formater, og sjansen for at den typen fil du har kan spilles på den enheten du vil, er ikke særlig høy.  

Da trenger du et program som kan konvertere video til forskjellige formater.

Men konverteringsprogrammer er om mulig enda mer forvirrende. Mange av konverteringsprogrammene som du finner på nettet, leveres med ekstrainstallasjoner og, i noen tilfeller, skadevare.

God og sikker videokonverter

Her er et glimrende program som vi anbefaler til videokonvertering. Det kan lage alle type filformater du kan tenke deg, og det er gratis for deg som abonnerer på Komputer for alle.

Format Factory gir deg muligheten til å konvertere til de 13 vanligste videoformatene, som MP3, MP4, AVI og MOV til pc samt en rekke formater til mobile enheter. 

Programmet kan også konvertere lyd- og bildefiler.

Format Factory videokonverter

Med videokonverteren Format Factory er det lett å endre videoformater til for eksempel MP4, AVI eller noe helt annet.

Format Factory er lett å bruke, og du finner det i Fordelssonen.

 Når du installerer videokonverteren, må du huske å fjerne haken i det første vinduet under installeringen slik at du ikke får med uønskede programmer. 

Last ned programmet her.

Som abonnent på Komputer for Alle får du tilgang til Fordelssonen med over 300 sikre programmer, slik at du alltid er oppdatert og beskyttet mot trusler på nettet.

Nå kan du få bedre lyd ved pc-en, helt uten å forstyrre omgivelsene. Akkurat nå får du et sett hodetelefoner, 2 nummer av Komputer for alle og det digitale bilaget "Alt du bør vite om strømming" for kun kroner 59,50. Du sparer 411 kroner. Se tilbudet her.

Kanskje du er interessert i...