Dlink overvåking

Overvåk huset på nettet

D-Link lanserer en internettbasert tjeneste for videoovervåking av huset via en mobiltelefon.

28. mai 2011 av Markus Dahlberg

D-Link kommer med to nye webkameraer sammen med en ny tjeneste som gjør det mulig å se det som kameraene viser, på en iPhone, iPad eller en Android-telefon. Ifølge D-Link gjør det nye tjenesten det svært enkelt å fjernovervåke et sted og se hva som skjer der via en mobil enhet.

  • Vi er svært stolte over mydlink, da dette er en tjeneste som gjør det enkelt for brukerne å ha kontroll på det som er viktig for dem, uansett om det er en hund, en sovende baby eller et hus. Mydlink er et godt eksempel på hvordan teknikken kan forbedre og forenkle hverdagen vår, sier Marco Stenvall, som som er produktsjef på D-Link.

Mydlink-tjenesten blir lansert sammen med kameraene DCS-930L Wireless N Home Network Camera og DCS-932L Wireless N Day & Night Home Network Camera. Kameraene kan i prinsippet plasseres hvor som helst, og begge modellene har innebygd mikrofon, så man kan høre hva som skjer også. Begge kameraene har en webserver som gjør at de fungerer uten å være koblet til en datamaskin. Kameraene er utstyrt med støtte for trådløst n-nettverk.

Kanskje du er interessert i...