Mails_komno_142012

Få bedre plass til eposten

En stor del av plassen i innboksen din er sikkert opptatt av relativt få og tunge epostmeldinger. Men med et par enkle skritt kan du finne og fjerne dem.

17. september 2012

Vi viser hvordan du kan få bedre plass til eposten.

De fleste eposttjenestter tilbyr en stor, men dessverre ikke ubegrenset mengde plass til meldingene dine, og en full innboks kan forhindre at du mottar nye meldinger. Uten at du er klar over det, kan eposten stå i kø til innboksen. Det er kanskje ikke verdens undergang å gå glipp av de siste tilbudene fra den lokale matbutikken. Men det er mye mer alvorlig å gå glipp av en personlig beskjed fra et familiemedlem. Hvis du bruker et epostprogram på datamaskinen din, blir meldingene lagret på harddisken, hvor det er mye bedre plass, men det kan likevel lønne seg å rydde opp i bunkene. Det gjør nemlig at epostprogrammet blir mye raskere i daglig bruk.

Det er de største meldingene som virkelig monner under en opprydding, og derfor går vi på jakt etter store epostmeldinger på de neste sidene.

Alle epostprogrammer og tjenester er forskjellige. Derfor gjennomgår vi metodene for å finne de største epostmeldingene hos de mest populære eposttjenestene på markedet. Les videre på de neste sidene og få igjen plassen i innboksen – enkelt og greit.

Kanskje du er interessert i...