euro

Legg EM-kampene inn i kalenderen

Her er et smart triks til å legge inn samtlige EM-kamper i Google Kalender. Vi har også funnet en kampoversikt som du kan skrive ut.

27. mai 2016 av Steffen Nielsen

Vel, så er ikke Norge med, men når avsparket går under åpningskampen 10. juni, sitter nok likevel mange nordmenn klistret til skjermen. EM i Frankrike byr på ialt 51 spennende oppgjør, og vil du være sikker på at du ikke går glipp av favorittlagets kamper, kan du føre dem inn i kalenderen. Hvert fall hvis du har en Google-konto.

1 Gå til Google Kalender. På venstre side klikker du på den lille pilen ved "Andre kalendere". Velg "Legg til via nettadresse".

2 Høyreklikk på denne lenken, velg "kopier kobling" og sett adressen inn i feltet: https://www.google.com/calendar/ical/mesnerlyons.com_1cekr7hg3lln0494sq5n6c4fe4%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

3 Klikk på "Legg til kalender"

4 På venstre ser du nå kalenderen "Euro 2016" i kalender-oversikten. Bruker du Googles Kalender-app på telefonen, får du melding om kampene også der

Kanskje foretrekker du heller en kampkalender du kan skrive ut og henge opp, for eksempel på kjøleskapet, og skrive inn resultatene for hånd? Det kan vi også hjelpe deg med. I så fall anbefaler vi denne kalenderen. Når du klikker på bildet, lastes kalenderen ned til pc-en. Deretter er det enkelt å skrive den ut.

Kanskje du er interessert i...