Facebook dating er snart en realitet

Facebook-dating blir snart en realitet

Facebook ser nå på mulighetene til å bruke plattformen til å skape meningsfulle, langvarige relasjoner – eller med andre ord – til dating.

Det er over 200 millioner Facebook-brukere som har satt "singel" i sin sivilstatus. Det vil Facebook gjøre noe med. På en konferanse avslørte nemlig Mark Zuckerberg at han har planer om å lage en datingfunksjon på Facebook.

Funksjonen kommer til å bruke deler av Facebook-profilen din som datingprofil, men Facebook tar noen forbehold som mange bruker sikkert vil verdsette. Du vil for eksempel ikke møte Facebook-venner via din datingprofil.

Meningsfulle forhold på Facebook

Facebook har lenge hatt som mål å skape meningsfulle forhold og relasjoner mellom brukerne. Ifølge Zuckerberg skal derfor datingfunksjonen til Facebook henvende seg til mennesker som er på jakt etter en lengre forhold, og ikke et en-natts eventyr.

Facebook vil bruke din profils interesser til å koble deg med brukere som deler de samme interessene. De vil også la deg åpne datingprofilen din for brukere som deltar på de samme begivenhetene som du gjør, slik at dere kan begynne å snakke sammen på bakgrunn av det.

Ifølge Facebook vil funksjonen bli testet senere i år, men når du kan ta i bruke Facebook for å finne ditt livs kjærlighet, vet vi enda ikke. 

> Les nyheter og få tips om Facebook her 

Anstrengt forhold til Facebook?

Har den internasjonale skandalen hvor informasjon fra 50 millioner brukerkontoer ble lekket, gjort deg skeptisk til Facebook? Les her om hvordan du permanent sletter kontoen din.

Hvis du ikke vil slett profilen din, men vil beskytte privatlivet, kan du i stedet sikre opplysningene dine ved å gå inn i Facebook-innstillingene. Se her hvordan du gjør det.

> Akkurat nå kan du få to nummer av Komputer for alle og en smart nødlader som sikrer deg strøm til mobiltelefon eller nettbrett hvis du går tom, for bare kroner 69,50 – du sparer 401 kroner. Se tilbudet her.

Kanskje du er interessert i...