Like

Nye reaksjoner i Facebook

Nå behøver du ikke lenger å ta til takke med å "like" på Facebook: Den sosiale tjenesten har nemlig lansert ny reaksjonsikoner.

26. februar 2016

Å "like" er ikke alltid den beste eller mest naturlige reaksjonen på Facebook-innlegg, men så langt har det vært den eneste muligheten man har hatt for å gi uttrykk for følelser på det sosiale mediet, uten å måtte gripe til tastaturet. Slik er det ikke lenger.

Nå har Facebook lagt til symboler for kjærlighet, latter, overraskelse, tristhet og sinne. Dermed har du bedre mulighet for å reagere på statusoppdateringer fra kjente og mer eller mindre kjære på en noe mer nyansert måte enn bare å vise "tommel opp" for alt mulig.

Vil du bruke de nye reaksjonsikonene, er det bare å holde musepekeren over "liker"-knappen, så dukker de andre ikonene opp helt av seg selv, og du kan klikke på det du synes passer best.

Selv om du reagerer med å være "sint" over noe, vil Facebook likevel fortsatt registrere at du er interessert i det innlegget du har reagert på, og derfor kan du vente flere innlegg av samme slag i nyhetsstrømmen fremover.

Kanskje du er interessert i...