xmas_internet

God jul på internett

Komputer for alle ønsker våre lesere en riktig god jul. I julegave får du en samling gode tips til hvordan nettet kan peppe opp din egen juleaften.

22. desember 2014

Har du problemer med å få tiden til å gå på juleaften, eller kan du ikke helt huske alle juletradisjonene, kan du søke hjelp på nettet. Det finnes nemlig hundrevis av hjemmesider dedikert til julen, og her er et utvalg av våre julesider.

Vi har funnet et bredt utvalg av julekos som kan være med på å gi en spennende og hyggelig juleaften.

Til dem som har glemt noen av julesangene eller gamle familieoppskrifter, har vi funnet Julesanger og Din mat. Med disse sidene for hånden klarer du fint dansen rundt juletreet og en sprø svor på ribba.

Har du ingen store juleplaner med familiebesøk og omfattende middager, kan det være en ide å besøke 1001 Spill, hvor du kan spille deg igjennom kvelden med pc-en eller andre nordmenn.

Sist, men ikke minst, er det siden Historier med tradisjonelle julehistorier som Tusskjerringa ville ha salt. Holder ikke barna ut ventingen og spenningen, er det mulig å falle til ro med en god runde høytlesning.

I Komputer for alle ønsker vi alle våre lesere en riktig god jul, og et godt nytt år, og så ser vi frem til å levere massevis av nyheter, tester og nyttige guider til dere i det nye året.

Kanskje du er interessert i...