Favoritter

9 smarte hjemmesider

Dagen blir bedre med disse hjemmesidene i bokmerkelisten.

4. mars 2016

Noen hjemmesider byr på så smarte og overraskende funksjoner at du snart vil lure på hvordan du kunne leve uten.

Her har du ni av dem.

1. Lur vennene dine til å tro at du kan programmere.Denne siden viser en svart skjerm, og når du taster inn noe, fylles skjermen med en programlignende kode som får deg til å se ut som om du vet hva du driver med.

2. Hvis du ikke vil bruke din egen epostadresse for å registrere deg på en tjeneste, kan du opprette en adresse på Ten Minute Mail. Det smarte er at kontoen slettes igjen etter ti minutter.

3. Registrering kan være en sann lidelse hvis du ikke vil oppgi navnet ditt, men takket være Fake Name Generator kan du raskt opprette et falskt navn med tilhørende informasjon. Siden tar hensyn til landet og språket der du befinner deg.

4. Er hjemmesiden nede, eller ligger feilen på maskinen eller i nettleseren? Få svaret hos Down for everyone.

5. Hvis du bruker det vanlige skjermbildeprogrammet når du tar bilder av hjemmesider, får du ofte ikke med deg den nederste delen av siden. Det gjør du hvis du bruker Web Capture

6. Når du skriver "www.google.com" i nettleseren, omdirigeres du automatisk til google.no. Er du lei av dette, kan du i stedet skrive https://www.google.com/ncr, så havner du rett på hovedsiden til Google.

7. Er filen du har mottatt som vedlegg til en epostmelding, egentlig et virus? Last den opp til VirusTotal og få svar fra over 50 forskjellige antivirustjenester.

8. Live Hacking Attack er en imponerende side som viser et verdenskart med samtlige virusangrep som foregår på tvers av land og kontinenter.

9. Hvor mange dager var det mellom 12. mars 2013 og 21. mai 2016? Det er kanskje ikke så lett å ta på stående fot, men bruk siden Time and Date, og få svar på brøkdelen av et sekund.

Kanskje du er interessert i...