Nyhedsoverblik komno 142015

Bli mer effektiv ved å besøke flere hjemmesider samtidig

Se flere hjemmesider i samme vindu i nettleseren med tjenesten Simulty. Dermed ser du blant annet hvordan forskjellige nyhetsmedier dekker samme begivenhet.

16. september 2015

Simulty er en tjeneste som hjelper deg å få bedre oversikt når du besøker hjemesider på nettet. Du kan ha fire eller flere hjemmesider åpne i ett og samme vindu i nettleseren, og dermed få fullt utbytte av all plassen på den store skjermen.

Det fungerer på samme måte som når du har flere programvinduer åpne ved siden av hverandre. Men de færreste benytter den samme muligheten når de surfer på nettet – kanskje fordi det er for omstendelig å skulle plassere vinduene korrekt på skjermen. Nettopp derfor er løsningen fra Simulty både god og nyskapende – alt skjer nemlig i det samme vinduet. Du oppgir ganske enkelt fire hjemmesider, som så blir vist i hvert sitt felt. Hvis du for eksempel har planer om å følge med i nyhetsdekningen av en stor begivenhet, kan du åpne fire nyhetssider og sørge for at du får med deg alt som skjer. Samtidig kan du se begivenheten dekket på forskjellige måter. Alle hjemmesider som vises med Simulty, har vanlig funksjonalitet. Du kan klikke på koblinger og bla deg videre gjennom sidene, som du er vant til. Samtidig oppdateres sidene automatisk og fortløpende, som når du bare surfer på én side.

I denne artikkelen gjennomgår vi de smarteste funksjonene i Simulty og kommer med tips til tjenesten. Liker du denne løsningen, kan du vurdere å opprette en gratis konto. Da får du også muligheten til å lagre favorittene dine fra gang til gang.

Kanskje du er interessert i...