price alarm

Bli varslet når prisen på datautstyr faller

Vil du være sikker på å få en rimelig pris på elektronikk og datautstyr? Bruk prisovervåkingen på prisjakt.no, og bli varslet når prisen faller. Her ser du hvordan du setter opp varslingen.

2. oktober 2016

Det tar bare noen minutter å spare mange penger på ditt neste elektronikkjøp – det vil; du må gjøre en innsats i noen få minutter, mens du muligens må vente i dager eller uker på at prisene faller.

Med prisalarmen til Prisjakt kan du nemlig be tjenesten om å holde øye med visse produkter og sende deg en epost når prisen faller.

Alarmen fungerer slik at du for eksempel angir at du vil bli varslet når en bestemt smarttelefon med en normalpris på for eksempel 5000 kroner faller til under 4500. Når det skjer, får du en epost hvis en av samarbeidspartnerne til prisjakt.no selger produktet til prisen du har oppgitt – eller lavere.

Slik setter du en prisalarm Gå til nettsiden prisjakt.no og søk etter et produkt du vil følge med på. Når du har funnet produktet, klikker du på OVERVÅK PRIS på en knapp ved siden av produktbildet. Oppgi epostadressen din, oppgi beløpet du maksimalt vil gi for produktet, og klikk på SEND.

Deretter er det bare å vente og håpe at det kommer en epost fra Prisjakt som informerer om at du kan kjøpe produktet til en fordelaktig pris.

>Les også: Kjøp elektronikk på riktig tidspunkt, og spar penger

Kanskje du er interessert i...