Nyheder komno 152015

Nyheter på smarttelefon og dataskjerm

Bruker du Feedly, vil du alltid ha tilgang til de siste nytt, enten du bruker mobiltelefon eller pc. Du blir mer effektiv og får bare nyheter om ting som interesserer deg.

4. oktober 2015

Morgenkaffen er klar, og pc-en er på. Vi setter i gang med den faste rutinen: En rekke med nyhetshjemmesider skal besøkes, og vi skriver tålmodig inn nettadressene i adressefeltet. Alle de faste sidene granskes, og en artikkel eller to får mer inngående oppmerksomhet.

Likevel er disse gjentatte besøkene på de samme nettsidene egentlig uttrykk for en litt utdatert tankegang og like lite effektivt som å bla gjennom papiravisen fra første til siste side på jakt etter noen få leseverdige artikler.

Det finnes en langt enklere metode: Ved hjelp av Feedly kan du nemlig samle alle dine interesser slik at du får nyhetene levert i stedet for å måtte oppsøke dem. I praksis foregår det ved at du velger ut de nyhetssidene, blogger og annet som du vil følge med på. Deretter ser du bruddstykker av nyhetene i din egen nyhetsstrøm, og kan eventuelt klikke deg videre og lese de mest interessante nyhetene på de respektive hjemmesidene.

I denne artikkelen får du en grundig gjennomgang av Feedly. Vi viser blant annet hvordan du sorterer og organiserer de mange nyhetsstrømme. Det behovet oppstår nemlig snart hvis du begynner å bruke tjenesten.

> Last ned Feedly (iOS) > Last ned Feedly (Android)

Kanskje du er interessert i...