KOM_171803-NR12_J_Favorit_Web

Tre tips til Dropbox

Dropbox er en enkel, nettbasert lagringstjeneste som kan brukes til langt mer enn bare å dele filer med venner og kjente. Her er tre tips.

20. juli 2016

Sikkerhetskopier bildene dine Det er enkelt å ta sikkerhetskopi av bilder du tar med smarttelefonen. Aktiver kameraoverføring i Dropbox-appen på telefonen eller nettbrettet, så kopieres bildene automatisk til en mappe i Dropbox når du logger deg på et trådløst nettverk.

Gjenopprett slettede filer Filene dine er ikke nødvendigvis borte bare fordi du sletter dem fra Dropbox-mappen. Logg deg inn på dropbox.com med brukeropplysningene dine og klikk på Deleted Files. Her har du muligheten til å gjenopprette nylig slettede filer.

Kortvarig deling av filer Du kan gi venner og kjente tilgang til innholdet i en mappe, uten at du behøver å dele den med dem. Det er smart hvis du vil gi dem muligheten til å se bilder fra en familiefest eller lignende for en kort periode.

Høyreklikk på mappen du vil dele og klikk på Kopier Dropbox-kobling. Nå kan du sette inn nettadressen i en epost og sende den til alle dem du ønsker å dele bildene med.

Kanskje du er interessert i...