chrome logo

Prøv ny supernettleser

Nå kan du prøvekjøre 64-bitersversjonen av Chrome - 25 prosent raskere, mye sikrere og mer stabil enn 32-bitersversjonen.

8. juni 2014

Hadde det ikke være fint med en nettleser som er forbedret på alle punkter? Google har nettopp lansert en prøveversjon av nettleseren Chrome for systemer som kjører 64-biters Windows, og ikke 32-biters.

De fleste nyere datamaskiner har 64-biters operativsystem fordi det bruker datamaskinens minne mye mer effektivt. Dermed kan du blant annet kjøre flere programmer samtidig uten at pc-en begynner å bli treg. Googles nye Chrome-versjon utnytter dette, og den kan kjøre internettapper mye raskere. Det er også bare halvparten så stor risiko for at den krasjer under innlesing av nettsider i forhold til 32-bitersversjonen.

64-biters Chrome er fremdeles under testing, derfor kan den ha noen feil. Du kan prøve nettleseren på Googles nettside i en spesialversjon som kalles ”Canary”. Den installeres som et uavhengig program til testing. Nettleseren fungerer bare med Windows 7 eller 8.

I Komputer for alles nyeste nettlesertest vant Google Chrome foran Mozillas Firefox og Internet Explorer, derfor anser vi den som den beste nettleseren i øyeblikket.

Kanskje du er interessert i...