KOM_NO_171209-NR16_C_Stortest_Routere_Web

Test av lynkjappe rutere

Trådløse rutere med den nyeste teknologien gjør at du uten problemer kan se HD-film, skrive ut og ha en rekke trådløse dingser på nettverket samtidig. Les her om alle fordelene, hvordan du oppgraderer og hvorfor du bør gjøre det.

31. oktober 2014

Trådløst nettverk gir deg fantastiske muligheter. Du slipper å knote med en kabel for å komme ut på internett med både pc-er, mobiltelefoner og nettbrett. Du kan dele filer, skrive ut på en skriver koblet til nettverket, strømme musikk og film, videoovervåke huset og gjøre masse annet på hjemmenettverket ditt.

Du trenger bare utstyr som støtter trådløse standarder, og det er etter hvert kommet svært mye som gjør det. De trådløse signalene som kobler til alt utstyret, vil riktignok gjøre dette med varierende effektivitet. Du kan for eksempel oppleve overføringer i ren sneglefart, eller kanskje du blir kastet ut av nettverket i tide og utide.

Vi har testet seks av de aller raskeste ruterne som du får kjøpt i øyeblikket. Du kan lese om de sterke og svake sidene deres, og ut fra det har vi valgt ut en modell som testvinner.

Kanskje du er interessert i...