Årets beste elektronikk
Årets beste elektronikk

I 2017 testet vi over 300 produkter i Testsonen. Her ser vi på noen av de beste. 

© Shutterstock

2017: Årets beste elektronikk

Vi hadde over 300 produkter til test i Komputer for alle i 2017. Her er et utvalg av produktene som klarte seg best i testene.

21. desember 2017 av Morten Skeldal Østergaard

Årets beste nettbrett 2017

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro © Apple

Apple iPad Pro (2017)

Det nye nettbrettet fra Apple er så raskt at det nesten føles som om iPad Pro har hoppet over et par utviklingstrinn, og at brettet vi har foran oss egentlig er 2019-modellen

Alt skjer fullstendig uten forsinkelse, og det bidrar til den spesielle følelsen av at teknologien ”forsvinner” – med andre ord at det du foretar deg med fingrene på skjermen, skjer så raskt at det nesten er som om ikoner og funksjoner er fysiske objekter man flytter på.

Den fine skjermen forsterker inntrykket, takket være et svært skarpt og lyssterkt bilde. Den gir en utrolig flott opplevelse når man ser video eller stillbilder.

> Les testen av Apple iPad Pro i Testzonen

Årets beste billigtelefon i 2017

Huawei P10 Lite
Huawei P10 Lite © Huawei

Huawei P10 Lite

Så snart du får lirket Huawei P10 Lite ut av den hvite og lilla esken, ser du at det er en smarttelefon med fokus på design. De buede kantene og den lekre stålrammen gjør at telefonen føles god i hånden, enten man snakker i den eller bruker appene.

Lite-versjonen har 32 GB internlagring og 3 GB arbeidsminne. Det betyr at den har kapasitet til å romme mange apper og dine viktigste filer.

> Les testen av Huawei P10 Lite her.

Årets beste mediespiller i 2017

NVIDIA Shield (2017)
NVIDIA Shield (2017) © NVIDIA

NVIDIA Shield (2017)

Nvidia Shield er en liten boks som forsøker å treffe en gyllen middelvei mellom mediespiller og spillmaskin. Det klarer den ganske godt.

Mediespilleren er utstyrt med forhåndsinstallert Netflix-app, og fordi operativsystemet er Android TV har den også en håndfull Google-apper klare til bruk. Du kan blant annet leie film via Google Play Film og spille musikk fra Play Musikk. Det finnes også en god YouTube-app, og alt er knyttet til Google-kontoen din, slik at du bare behøver å logge inn én gang.

Hvis du ikke finner en app til favorittstrømmetjenesten, enten det er HBO Nordic eller NRK, så kan du bruke den innebygde Chromecast-funksjonen. Det er såre enkelt: Du starter ganske enkelt strømmingen fra telefonen eller nettbrettet, akkurat som med en Chromecast på tv-en ved å trykke på Chromecast-symbolet i appen.

> Les testen av NVIDIA Shield (2017)


Nå kan du prøve 1 nummer av Komputer for alle og få tilgang til alle programmene og ekstra innhold i Fordelssonen for bare kroner 29,–!

Kanskje du er interessert i...