Komputer for alle hjelper deg med tips og triks slik at du får mer ut av hobbyen ved hjelp av pc og mobiltelefon.

© Davide Calabresi / Shutterstock.com

Få oversikt over luftrommet fra mobil og pc

Mobilen og pc-en byr på mange muligheter til å få mer glede av interessene dine. Her får du våre beste tips for fly- og luftfartsentusiaster.

31. januar 2019

Da verdens største passasjerfly, Airbus A380, landet i Norge en høstdag i 2010, var over 200 entusiaster strategisk plassert for å overvære begivenheten på nært hold.

En del av de spente flyspotterne hadde allerede orientert seg på om flyets plassering på hjemmesiden flightradar24.com som viser samtlige sivile fly i luftrommet over Norge og resten av verden. 

Akkurat som flightradar24.com er en side som gir deg full oversikt over alle sivile fly i verden, finnes det også andre tjenester og verktøy du kan bruke for å holde deg informert om hva som skjer i luftrommet.

Her finner du Flightradar24:

Få mer ut av hobbyen din med Komputer for alle

I Komputer for alle nummer 3/2019 får du andre avsnitt i serien "hobby", der vi viser hvordan du kan få mer ut av en hobby ved hjelp av pc og mobiltelefon.

I denne utgaven har vi samlet en rekke gode apper og nettsider som gjør det morsommere å være fly- og luftfartsentusiast.

Vi presenterer blant annet gode hjemmesider med informasjon om alle flytyper, og du kan også  lære deg å fly på pc-en med FlightGear Flight Simulator, en svært realistisk flysimulator.

Flysimulatoren finner du i Fordelssonen. (kun for abonnenter)

> Få tilgang til Fordelssonen i dag, to utgaver av Komputer for alle samt en profesjonell kikkert for kun kroner 69,50 + porto og eksp. Se tilbudet her. 

Redaksjonen anbefaler: En kraftig kikkert til hobbyen din

Få en kikkert med Komputer for alle

Kikkert + 2 utgaver av Komputer for alle samt full tilgang til Fordelssonen kun kroner 69,50 + porto og eksp. 
> Se tilbudet her.

Enten du er interessert i fugler eller fly, er en god kikkert uunnværlig for opplevelsen.

Akkurat nå kan du få en ny og oppdatert versjon av den populære militærgrønne kikkerten Mitilux. 

Kikkerten forstørrer åtte ganger slik at du kan se dyr og fugler på avstander du ikke ville klart å se med det blotte øyet. Det følger også med veske, rem og linsebeskyttere.

Kikkerten koster normalt 850 kroner. Akkurat nå kan du få den sammen med to utgaver av Komputer for alle for kun kroner 69,50 + porto og ekspedisjon. 

Tegner du et abonnement nå, får du øyeblikkelig tilgang til vår Fordelssone med over 300 programmer og til de ti siste utgavene av bladet med appen Wype. Da kan du også lese det nye bladet allerede i dag.

> Les mer om kikkerten og se tilbudet her

Kanskje du er interessert i...