googlestore

Google åpner egne butikker

Microsoft og Apple har allerede sine egne butikker, og nå har Google tenkt å følge etter. I løpet av året åpner de første butikkene, men det er usikkert om de kommer til Norge.

22. februar 2013

Ryktene har svirret de siste årene, men nå foreligger det konkrete planer om de første Google-butikkene. I løpet av året åpner butikkene i de største amerikanske byene og i Dublin, hvor Googles europeiske hovedkvarter ligger.

Planene er fremdeles ikke offentliggjort av Google selv. Det er nettstedet 9to5google, som spesialiserer seg på Google, som har fått nyss om planene fra en "svært troverdig kilde". Butikkene skal blant annet selge Googles Nexus-telefoner og bærbare datamaskiner. I tillegg skal butikkene selge Google Glass, briller med innebygd smarttelefon-teknologi, som er IT-gigantens neste store prosjekt.

Butikken i Dublin blir den første i Europa, og det er usikkert om det er planer om flere butikker her. I tillegg til de nye butikkene har Google allerede store avdelinger hos elektronikk-kjedene Best Buy i USA og Dixon’s i Storbritannia.

Kanskje du er interessert i...