Avatarmind_iPal

Dropp barnevakten - kjøp en robot i stedet

Skremmende eller smart? Nå kan du snart la en robot underholde barnet ditt når du ikke er hjemme – mange foreldre i Kina gjør dette allerede.

15. juni 2016

Er barnets nye bestevenn en robot? Flere og flere travle kinesiske foreldre lar sine 4–8- åringer være hjemme med en robot som både underholder og underviser ungene. På it-messen CES Asia 2016 var det mange eksempler på robotbarnevakter som kunne mange forskjellige ting.

Noen roboter kan tilpasse "ansiktet" sitt til barnas humør, og noen kan lære dem matematikk og engelsk gjennom sang og lek. De fleste følger barna rundt i hjemmet og kan svare på enkle spørsmål.

Vidoeo-chat med foreldre Gjennom robotens videoskjerm kan barna ha samtaler med foreldrene, og foreldrene kan alltid sjekke hvordan det står til hjemme via robotens innebygde kamera.

Den syngende roboten i videoen heter AvatarMind iPal og koster cirka 2000 dollar. Den like høy som en seksåring og har et innbygget nettbrett som man kan laste ned Android-apper på. Roboten vil i første omgang bare bli solgt i Kina.

Se flere av fremtidens produkter > her

Kanskje du er interessert i...