Samsung presenterer produkter for hele hjemmet

CES 2017: Elektronikkgiganten fra Korea presenterte onsdag et nytt kjøleskap og en vaskemaskin og tørketrommel som begge har to kamre til klærne.

Telefoner, nettbrett, pc-er, klokker, komfyrer og vaskemaskiner er bare noen av de produktene elektronikkgiganten Samsung nå sender ut på markedet.

Den koreanske bedriften kan forsyne et helt hjem med elektronikk til alle typer husarbeid, og nå lanserer de helt nye produkter som skal gjøre hjemmet smartere.

Vask og tørk klærne enklere og raskere

På Samsungs pressemøte under årets CES fikk vi blant annet høre om de nye hvitevarene Flexwash og Flexdry – en vaskemaskin og en tørketrommel.

Begge maskinene har to kamre, noe som skal gjøre det enklere og raskere å vaske klær i forskjellige mengder. Du kan for eksempel vaske en stor porsjon mørkt tøy i hovedtrommelen, mens kammeret på toppen av maskinen tar seg av en liten hvitvask samtidig.

Det samme gjelder for tørketrommelen Flexdry, som lar deg tørke klær på forskjellige temperaturer. Begge maskinene kan naturligvis kobles til internett, slik at du kan fjernstyre vaskingen fra smarttelefonen.

Stort kjøleskap med familiekalender

I fjor presenterte Samsung et nytt kjøleskap med en stor, berøringsstyrt skjerm, der hele familien kunne ha en felles kalender og få tilgang til oppskrifter.

Nå kommer oppfølgeren Family Hub 2.0, som kan vise på den 21,5 tommer store skjermen hva kjøleskapet inneholder. Dermed slipper du å åpne døren og kaste bort tid på å lete etter en flaske ketsjup eller se om det finnes noe til middag.

Samsung sier foreløpig ikke noe om når Family Hub 2.0 kommer til Norge.

Kanskje du er interessert i...