spartid_komno_142013

Spar tid ved pc-en

Det er ingen grunn til å kaste bort tiden når du sitter foran datamaskinen. Her gir vi deg de beste tipsene våre til hvordan du kan utnytte mulighetene i datamaskinen fullt ut.

20. september 2013

Datamaskinen sparer deg for masse bryderi og dødtid. Den tar seg av enkle, gjentatte oppgaver, så du selv kan konsentrere deg om viktigere ting som å lære noe nytt, dele erfaringer eller bli underholdt. Det er iallfall sånn det burde vært. Men virkeligheten er dessverre ofte en helt annen: Du gjør samme rutineoppgaver om og om igjen, kjører de samme programmer hver dag og må nok også starte forskjellige oppgaver som handler om sikkerhet og vedlikehold.

Det er sløsing med tid. Livet ditt kan bli mye lettere hvis du automatiserer oppgavene, gjør Windows mer oversiktlig og lærer å jobbe lurere. På den måten får du frie hender til alt som gjør tiden foran datamaskinen mye morsommere.

I denne artikkelen kan du se hvordan du skal utnytte pc-en best mulig når du ikke bruker den selv. Vi har valgt å dele inn artikkelen i fire praktiske kategorier. Innenfor disse kategoriene kan du også lese de beste tipsene fra noen av dataekspertene i Komputer for alle. Disse vil vise deg hvordan du sparer enda mer tid.

Kanskje du er interessert i...