Egen hjemmeside med Simplesite

Lag din egen hjemmeside med Simplesite

Vil du gjerne vise frem en hobby, en reise eller familien din? Det er en enkel sak med tjenesten Simplesite. Som abonnent på Komputer for alle får du nå eksklusiv rabatt på PRO-versjonen.

1. november 2019


På få minutter kan du få en profesjonell nettbutikk, dele nyheter med medlemmer i borettslaget eller viser frem en ny hobby.

Hos tjenesten SimpleSite kan du opprette en gratis hjemmeside med opptil 15 sider, 300 bilder, 600 sekunder med video og 5 produkter i egen nettbutikk.

Det er til og med gratis å opprette en nettbutikk, komplett med betalingsløsning. Det er noe du må betale dyrt for andre steder.

Med denne løsningen får hjemmesiden url-en "dittnavn.SimpleSite.com".

Hvis du har trenger mer plass eller vil ha ditt eget domenenavn, kan du oppgradere til et SimpleSite PRO-abonnement. Da slipper du også annonser.

Som abonnent på Komputer for alle får du et veldig godt tilbud på PRO-abonnementet hos Simplesite.

Flere muligheter med PRO-abonnement

Med et PRO-abonnement kan nettsiden få et personlig domene som "www.mittnavn.no". Du får også muligheten til å opprette fem epost-adresser til domenet, for eksempel "[email protected]".

Et PRO-abonnement gir ubegrenset med plass på siden, slik at du kan vise så mange bilder du vil.

Når du kjøper et domene til 9 kroner hos SimpleSite, får du automatisk også en måneds gratis medlemskap på PRO-versjonen.

Som abonnent på Komputer for alle får du også eksklusiv rabatt på de vanlige prisene for et PRO-abonnement hos SimpleSite.

Som abonnent hos Komputer For Alle kan du få de første tre månedene som PRO-abonnent helt gratis.

Slik får du Komputer for alle-rabatten

Som abonnent på Komputer for alle kan du få SimpleSites PRO-abonnement gratis de første tre månedene.

Du betaler altså bare de 9 kronene for et eget domene når du registrerer deg som bruker. Etter de første tre månedene betaler du 109,90 kroner i måneden for en hjemmeside med PRO-fordelene.

Som Komputer for alle-abonnent begynner du altså ikke å betale for SimpleSite-abonnementet før etter en 90 dagers prøveperiode.

For å få denne spesielle rabatten må du først opprette en hjemmeside og kjøpe et domene via denne koblingen.

Når du har opprettet siden og kjøpt domenet via koblingen, må du sende en epost med abonnementsnummeret ditt hos Komputer for alle til [email protected].

Nå kan du prøve ut PRO-planen i tre måneder*. Deretter betaler du 109,95 kroner pr. måned for hjemmesiden inkl. domene.

På hjemmesiden til SimpleSite kan du se hva du får for pengene med et BASIC, PRO eller E-Commerce-abonnement. Se mer her.

* Gjelder bare for nye SimpleSite-kunder som oppretter hjemmesiden etter 01/11/2019. Tilbudet gjelder ikke etter 31/12/2020. Hver ny hjemmeside (dvs. kundenummer) kan bare forlenges én gang. 

Slik kommer du i gang med din personlige hjemmeside

  • Du kommer direkte til registreringssiden til Simplesite via denne koblingen.
  • Nå skal du velge hvilken type hjemmeside du vil lage.
  • Du får mulighet til å velge mellom en rekke maler som du senere kan tilpasse slik du vil.
  • Når du har valgt en mal, legger du inn navnet du vil ha på nettsiden din. Klikk OK og legg inn et passord.
  • Nå skal du legge inn en epostadresse som SimpleSite kan kontakte deg på hvis du for eksempel glemmer passordet ditt. Klikk OK.
  • Velg om du vil fortsette med gratisversjonen, eller om du vil opprette et PRO-abonnement.
  • Velger du et PRO-abonnement, må du sende en epost med abonnementsnummeret du har hos Komputer for alle, til [email protected].
  • Så er det bare å legge inn tekst og bilder, bytte farger osv. Brukergrensesnittet er enkelt, og det er lett å legge inn innhold på nettsiden.
  • Under konto og hjelp og support kan du få trinn-for-trinn-guider til å sette opp hjemmesiden. Der finner du ogsåkontaktinformasjon for kundeservice hos SimpleSite.

Kanskje du er interessert i...