Fordelssonen
300 GRATIS PROGRAMMER TIL DEG

Nå får du direkte tilgang til et enormt utvalg av nyttige og gjennomtestede programmer i den helt nye Fordelssonen til Komputer for alle. 

Fordelssonen: 300 gratis programmer til deg som abonnent

Som abonnent har du tilgang til den helt nye Fordelssonen, vår gigantiske programsamling på nettet. Vi gir tips om hvordan du finner de beste verktøyene og veiledningene.

30. oktober 2017

De er gratis, de er sikre, og de er valgt ut for nettopp deg og din pc.

Som Komputer for alle-leser har du tilgang til en enorm samling av programmer i alle tenkelige kategorier. Antall programtitler passerte nylig 300, og tallet øker kontinuerlig.

Vi jobber nemlig hele tiden på spreng for å finne nye, nyttige og spennende programmer. Alt er naturligvis tilgjengelig i Fordelssonen, som er en fast del av abonnementet. Fordelssonen har nettopp gjennomgått en kraftig overhaling både når det gjelder design og innhold.

Tegner du et abonnement nå, kan du få tilgang til Komputer for alle og Fordelssonen med det samme på mobilen eller nettbrettet via appen Wype.

Du finner alt i Fordelssonen

Mange av programmene leveres med brukerveiledninger, slik at det er lett å komme i gang. I tillegg har vi selvfølgelig sjekket alt innhold for virus og annen elendighet, slik at du trygt kan laste det ned til ma­skinen.

Er det vanskelige valg i forbindelse med installeringen av programmene, passer vi alltid på å fortelle deg hvor du skal klikke, slik at du unngår overraskelser.

Det beste i alle kategorier

Men hva slags programmer får du egentlig? Jo, det er snakk om alt fra små utvalgte verktøyprogrammer som løser en enkelt oppgave på en smart måte, til omfattende og funksjonsrike betalingsprogrammer som du kan laste ned gratis fra Fordelssonen.

Du får programmer som får opp farten på Windows, du får utvidelser til nettleseren som gir hverdagen litt ekstra krydder, og du får de beste sikkerhetsprogrammene. I tillegg har vi et stort utvalg av programmer for de kreative, enten du driver med musikk, foto, video eller tegning.

Vi håper du får mye glede av Fordelssonen – en del av abonnementet!

Akkurat nå kan du få en nødlader hvis du tegner abonnement på Komputer for alle. Med den har du alltid ekstra strøm til mobiltelefonen, hvis den skulle gå tom. Få 2 utgaver og en nødlader for bare 69, 50 kroner – du sparer 401 kroner.

Kanskje du er interessert i...