Spør oss-forum

I vårt Spør oss-forum kan du få svar på alle dine dataspørsmål. Her viser vi hvordan du går fram for å stille et spørsmål.

Spør oss-forum: Slik stiller du et spørsmål

Har du pc-problemer? Still et spørsmål til de gode hjelperne i Komputer for alles Spør oss-forum, og få hjelp av andre lesere eller ekspertene våre til å løse det. I denne artikkelen viser vi hvordan du gjør det.

25. januar 2019

Spør oss-forumet bemannes av vår egen kompetente brukerstøtte, og ikke minst av utallige kunnskapsrike og hjelpsomme lesere som gjør sitt beste for å hjelpe deg videre når du sliter med pc-problemer. 

Tjenesten er gratis for deg som abonnerer på Komputer for alle – men du kan også ha glede av forumet hvis du fra tid til annen kjøper bladet i løssalg. 

Alle kan nemlig lese innleggene på forumet, men du må være abonnent for å stille spørsmål til brukerstøtten og andre lesere. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kommer i gang med Spør oss-forumet.

Slik stiller du et spørsmål i Spør oss-forumet

Når du har oppgitt abonnementsnummeret i profilen din – da du opprettet den eller senere – er du klar til å stille ditt første spørsmål i Spør oss-forumet.

  1. På forsiden til forumet velger du kategorien som dekker problemet best – for eksempel WINDOWS 10.

  2. Når du har klikket på kategorioverskriften, får du oversikt over alle spørsmål i samme kategori. Deretter klikker du på Nytt emne for å stille spørsmål.

  3. Skriv en kort overskrift , og still spørsmålet i feltet under. Du kan også legge til et skjermbilde ved å trykke på bildeikonet. Sett kryss i Informer … , og klikk på Send.

  4. Nå ligger spørsmålet ditt på Spør oss-forumet og venter på at en hjelpsom sjel skal kaste seg over det. Du får en epost når noen har svart. Hvis svaret løser problemet, klikker du på Klikk her hvis dette løste problemet.

  5. Dermed markeres svaret med grønt og forteller andre lesere at saken er løst. Hvis svaret ikke løser problemet, kan du prøve å gi utfyllende informasjon.

> Akkurat nå kan du prøve en utgave av Komputer for alle og få tilgang til både Spør oss-forum og Fordelssonen med over 300 sikre programmer for kun kroner 29,-. Se tilbudet her.

Kanskje du er interessert i...