Keep it plus

Keepit: 50 GB til sikkerhetskopier

Abonnerer du på Komputer for alle, får du får hele 50 GB plass til sikkerhetskopiering. Da er viktige bilder og dokumenter alltid beskyttet mot tyveri, brann og andre ulykker.

11. januar 2017

Er du redd for å miste bilder og andre viktige filer?

Tegner du et abonnement på Komputer for alle, trenger du ikke bekymre deg om dette lenger. Abonnementet inkluderer nemlig hele 50 GB plass til sikkerhetskopier av dine dyrebare data hos den testvinnende tjenesten KeepIt.

Her kan du kan sikkerhetskopiere både pc, mobil og nettbrett. Dermed er dine viktigste tekster, bilder og andre data alltid i sikkerhet. 

Enkel og rask sikkerhetskopiering

Keepit er så enkel at det tar bare noen få minutter å komme i gang med å sikkerhetskopiere bilder og dokumenter fra både pc og mobile enheter.

På pc-en skjer det ved hjelp av et program som skal installeres i Windows. Programmet oppretter en egen Keepit-mappe som alltid sørger for filene er synkronisert. Du har også muligheten til å legge til egne mapper og filer i Keepit, hvis du vil være sikker på å få med deg alt.

Til mobilen eller nettbrettet må du laste ned en gratisapp for iOS eller Android. Den stiller du inn slik at den alltid lagrer en kopi av alle bilder du tar med med mobilkameraet. Appen kan også sikkerhetskopiere kontakter og tekstmeldinger. 

> Få sikkerhetskopiering i skyen samme med et abonnement på Komputer for alle nå.

Sikkerhetskopier på forskjellige servere

Du får hele 25 ganger mer plass enn med en Dropbox-konto og over tre ganger så stor plass som på Google Disk. Løsningen er bombesikker, og Keepit har en god kundestøtte som alltid hjelper deg.

Få dine 50 GB nå - KLIKK her.

Hos Keepit legger de stor vekt på sikkerhet. Filene dine blir lagret på firmaets servere på to forskjellige steder på Sjælland, så selv om den ene serverparken skulle få problemer, er filene likevel i sikkerhet et annet sted.

Vi har besøkt den ene serverparken til Keepit. I videoen under kan du se hva som skjer ved et strømbrudd.

Kanskje du er interessert i...