Kikkert

Med en god kikkert er det lettere å få øye på skogens konge og andre store og små dyr som er langt unna.

Kom tett på med en profesjonell kikkert

Med en god kikkert kan du lett se både fugler og andre dyr på lang avstand. Akkurat nå kan du få en god og solid kikkert med Komputer for alle.

17. januar 2019

Er du typen som liker å gå i skogen og se på dyrelivet? Kanskje blir du litt ekstra begeistret når du møter på en elg eller en tiur? Eller kanskje du liker å se på fuglelivet når du er i fjellet.

Eller rett og slett bare titte på fuglene i ditt eget epletre.

Uansett blir det mye morsommere og mer interessant hvis du har en god kikkert. Da blir det nemlig mye lettere å se motivene på lang avstand.

Kikkert + 2 utgaver av Komputer for alle kun 69,50 kroner + porto og eksp.
> Se tilbudet her

Ny og forbedret kikkert

Den populære kikkerten fra Mitilux har nettopp kommet i en ny og forbedret utgave. Vi i Komputer for alle har  sikret oss et parti av den nye kikkerten som kan du få med på kjøpet, hvis du abonnerer på bladet.

Den militærgrønne kikkerten forstørrer åtte ganger slik at du kan se dyr og fugler på avstander du ikke ville klart å se med det blotte øyet.

Med en objektivdiameter på 40 mm er kikkerten veldig lyssterk, slik at den også kan brukes når det er helt mørkt. Kikkeren er gummiarmert, har innebygd beskyttelse av frontlinsene og er justerbar for bruk både med og uten briller. 

Kan monteres på stativ

Den har også gjenger som gjør at du kan montere den på kamerastativet slik at bildet står helt stabilt Med Mitilux 8X40 får du en robust følgesvenn med fokusknapp og et synsfelt på ikke mindre enn 149 meter på 1000 meters avstand.

Veske, reim og linsebeskyttere følger med.

Kikkerten har en verdi på 850 kroner. Akkurat nå kan du få den sammen med to utgaver av Komputer for alle for kun kroner 69,50 kroner + porto og ekspedition. 

> Bestill kikkerten i dag!

Som abonnent får du også full tilgang til Fordelssonen:

  • Tilgang til Fordelssonen
  • Fordelssonen inneholder over 300 programmer
  • Grundige veiledninger på norsk
  • Tilgang til vår store sikkerhetspakke
  • Komplet pakke for optimalisering av pc-en
  • Alle programmer er sikret og gjennomtestet av redaksjonen til Komputer for alle

Kikkert + 2 utgaver av Komputer for alle for kun kroner 69,50 kroner + porto og eksp. 
> Se tilbudet her

Kanskje du er interessert i...