Les også

Kontakt oss

Leif Jonasson

Komputer for alle 8-2011

Lynraske harddisker. Mini-pc til lavpris. Frisk pc på et blunk.

11. mai 2011
KFA_NO_08_FORSIDE_WEB-action

En moderne pc er spekket med utstyr og muligheter. Den er egentlig en formidabel maskin som kan gjøre mye mer enn vi aner. Ta for eksempel artikkelen ”Få mer ut av webkameraet” i dette nummeret, som er fire sider med ideer og små programmer som kan hjelpe deg med å bruke webkameraet på en bedre måte. Mange bærbare pc-er er utstyrt med et lite webkamera, men de fleste av oss bruker det ikke til noe mer enn enkel videochatting. I kommende nummer skal vi blant annet se nærmere på dataskjermen og forskjellige typer utstyr til USB-portene, og vi skal fortelle deg hvordan du får mer ut av disse tingene.

Denne typen artikler er gode eksempler på hva vi prøver å oppnå med hvert nummer. Vi gir leserne nye verktøy, nye programmer og små veiledninger til alle de innebygde funksjonene i programmer og maskinvare. Målet er å gjøre oss bedre rustet til å bruke datamaskinen i hverdagen, lære nye ting og ikke minst få inspirasjon til å bruke Windows-pc-en vår på nye og spennende måter.

Komputer for Alle nr. 8 kommer ut den 17-5-2011. Kjøp bladet

Innehåll - Nyheter - Fråga oss - Stortest: De fleste bruker Google når de skal finne noe på nettet, men det fins flere alternativer. Vi tester fem søkemotorer. - Bra & gratis på webben - Test: Vi tester mange nye pc-produkter. - På cd-skivan - Gratis kontor på nettet - Gøy med webkameraet - Finn reisen på nettet - Frisk pc på 20 minutter - Word: Fra tall til diagram

Kanskje du er interessert i...