Klokkeradio med trådløs lader
Klokkeradio:

Her har den tradisjonelle klokkeradioen fått nye funksjoner som Bluetooth og trådløs lading.

Lad mobiltelefonen trådløst direkte på klokkeradioen

En ny versjon av den gammeldagse klokkeradioen tilbyr både Bluetooth og trådløs lading. Bare legg telefonen oppå for å lade den.

22. oktober 2021 av Redaksjonen

For noen år siden sto det en klokkeradio på mange nattbord. 

Den praktiske radioen kunne spille musikk på soverommet og fungerte som vekkerklokke når du skulle opp om morgenen. 

I dag bruker mange mobiltelefonen i stedet, men den gamle klokkeradioen har mange fordeler – spesielt i denne oppdaterte versjonen. 

Den kombinerer nemlig en rekke praktiske funksjoner i én og samme enhet. 

Spill musikk og lad telefonen trådløst 

Klokkeradioen har Bluetooth, slik at du kan koble den sammen med mobiltelefonen og spille av musikk fra telefonen og motta anrop.

Den fungerer også som trådløs lader til mobiltelefonen. Du legger bare telefonen oppå radioen for å lade den. Laderen fungerer også til for eksempel Airpods, smartklokker og andre enheter som støtter QI – som trådløs lading også kalles. 

Det er altså slutt på å streve med kabler.

Radioen har batteri, så du kan enkelt ta den med deg på tur og lytte til favorittmusikken eller en podkast i hagen, på stranden eller på hytta. Og hvis mobiltelefonen går tom for strøm på turen, kan du bruke radioen som strømbank til å lade den. 

> Akkurat nå kan du få klokkeradioen i gave når du kjøper to nummer av Komputer for alle til kun 149 kroner. Radioen har en verdi på 599 kroner. Se tilbudet her

Klokkeradio med Bluetooth og trådløs lading
Praktisk:

Den moderne klokkeradioen er svært anvendelig både i hjemmet, i hagen og på tur. 

© Komputer for alle

Allerede abonnent?

Hvis du allerede abonnerer på Komputer for alle, kan du kjøpe ulike radioer med trådløs lading med rabatt i fordelsbutikken Moreshop.

Sjekk for eksempel denne i sort design

I Moreshop kan du som abonnerer kjøpe alt fra elektronikk og kjøkkenutstyr til treningsutstyr og regntøy til egne abonnentpriser.

Du må bare logge på med abonnementsnummeret ditt for å få rabatten.

> Se hva som fins i Moreshop her

Klokkeradio med Bluetooth

Når du vil høre på musikk fra favorittstrømmetjenesten, podkasten eller radioen din via telefonen, kobler du enkelt radioen til via Bluetooth. Du trenger bare slå på radioen og velge den i Bluetooth-innstillingene på telefonen. 

Radioen har et stort display som viser temperatur og klokke – noe som er veldig praktisk hvis du våkner om natten. 

Og du kan naturligvis bruke den som vekkerklokke, akkurat som du gjorde med den gammeldagse klokkeradioen. 

> Her kan du se hvordan du får tak i klokkeradioen

Klokkeradioen har dessverre ikke DAB, men du kan spille radio fra telefonen din via Bluetooth
Klokkeradio

Den elegante designen gjør at radioen passer fint inn i de fleste hjem, og det store displayet gjør det enkelt å se hvor mye klokken er, for eksempel hvis du våkner om natten.

Svar i telefonen midt i matlagingen

Hvis telefonen ringer mens du står midt i kveldsmaten, kan du også bruke radioen til å ta imot anrop. Telefonen må bare være koblet til radioen via Bluetooth.

Bare trykk på en knapp på radioen for å ta imot anropet, så kan du snakke og lytte via radioens innebygde høyttaler og mikrofon. 

Denne funksjonen er også smart i andre situasjoner der du ikke har hendene fri – for eksempel på verkstedet, midt i rengjøringen eller hvis du bare skal sjekke noe på datamaskinen under en samtale. 

Få en klokkeradio med Komputer for alle

Akkurat nå kan du få klokkeradioen i gave når du kjøper to nummer av Komputer for alle til kun 149 kroner inkl. porto. Radioen alene har en verdi på 599 kroner. 

Du får dessuten tilgang til Fordelssonen på nettsiden vår, der du enkelt logger på og trygt laster ned de beste programmene, veiledningene og artiklene.

Du får også vårt eget nyhetsbrev annenhver uke med programmer og andre tilbud som du bare får tilgang til når du abonnerer.

Det er ingen bindingstid. Du kan avslutte abonnementet når som helst.

> Les mer om klokkeradioen og tilbudet her

Kanskje du er interessert i...