nstnr0210a

Neste nummer 2-2010

Komputer for alle nr. 2/2010 er i salg den 18. januar 2010.

18. desember 2009
nstnr0210b

I tillegg til bladet får du en K-CD med nyttige programmer, spennende spill, nye skrifter, bilder med mer.

Bestill allerede nå!

Gled deg blant annet til:

Eksterne harddisker Vi tester fire kompakte lommemodeller og fire bordmodeller. En ekstern harddisk gir mer plass til bilder og video, og er derfor en smart løsning for sikkerhetskopiering via usb-porten. Vi viser også hvor brukervennlig det er mulig å gjøre det.

Et flottere og mer oversiktlig skrivebord Her får du blant annet 60 flotte skrivebordsbakgrunner og programmer som gir oversikt på en helt ny måte. Du lærer også å lage egne flotte ikoner i vårt store skrivebordstema.

Se digital-tv på pc-en Mediesenterfunksjonen i Vista og Windows 7 er en av de smarteste, men også minst brukte funksjonene. Se hvor lett den er å bruke, og se hva du trenger for å se alle de nye kanalene på en vanlig pc.

Gi alle dine data evig liv Hvordan oppbevarer du de digitale minnene? Uansett om du bruker harddisk, optiske medier eller en nettbasert løsning, så kan du ikke forvente at de varer evig. Vi ser på hvordan du lagrer sikrest mulig, hvor lenge de ulike løsningene holder, og hvordan du vedlikeholder livsviktige data.

Kanskje du er interessert i...