100 av verdens beste spill

Fra Fordelssonen kan du nå laste ned en gammel Komputer for alle-klassiker, nemlig cd-en "100 av verdens beste spill", som fulgte med bladet i 2001.

© Shutterstock

Nostalgi: Få "100 av verdens beste spill" fra 2001

Mange lesere henvender seg og spør etter den gule cd-en med 100 spill som kom sammen med bladet i 2001. Nå er den her igjen! Fra i dag av kan du laste ned cd-en fra Fordelssonen.

Året er 2001. Kronprins Haakon gifter seg med Mette-Marit, Windows XP blir lansert og Komputer for alle kommer med en innholdsrik cd med gult omslag.

Cd-en het "100 av verdens beste spill", og noen husker den fortsatt.

Her i bladet får vi med jevne mellomrom spørsmål fra lesere som husker den gule cd-en, og som gjerne vil prøve seg på digital minigolf og bilspill igjen.

Derfor har vi lett gjennom arkivene og funnet frem cd-en og lagt ut innholdet, slik at du nå kan laste og installere mange av dine gamle favorittspill.

Vi har prøvd noen av de gamle spillene selv, og de har fortsatt underholdningsverdi etter alle disse årene.

"100 av verdens beste spill" CD fra Komputer for alle

Kan du huske denne cd-en som kom med Komputer for alle i 2001? Nå kan abonnenter laste ned spillene fra Fordelssonen.

© Komputer.dk

Disse spillene er på cd-en

Blant spillene på cd-en, finner du titler som Crazy Golf, Darts, Hunting Season, Frogger Bound, Epic Pinball og mange andre morsomme tidstyver.

Spillene er samlet i åtte kategorier, slik at det er lett å få oversikt.

Når du laster ned installasjonsfilen, kan du også installere hele spillpakken på en minnepinne slik at du alltid har spillene for hånden.

> Last ned cd-en "100 av verdens beste spill" her (kun for abonnenter).

OBS! Spillene er utviklet for Windows XP, men vi har spilt dem i Windows 10 uten større problemer. Det kan likevel være enkelte spill som ikke fungerer med den aller nyeste Windows-versjonen. 


> Akkurat nå kan du få 1 utgave av Komputer for alle og tilgang til over 300 programmer til pc-en – og altså 100 morsomme spill – og mye annet digitalt innhold for kun kroner 29,–. Se tilbudet her.

Kanskje du er interessert i...