komputer_no

Vi har fått ny hjemmeside

Komputer for alle er på lufta med en ny hjemmeside. Nå blir det enda lettere å lese nyheter, søke etter produkter i testene våre, bruke veiledningene eller delta i konkurranser.

8. desember 2009

Vi er stolte over å presentere den nye hjemmesiden vår. Nyhetene har fått en dato, og er delt opp i kategorier, så det er lett å finne akkurat det som interesserer deg. Vi gir deg nyheter fra internett, om programmer og maskinvare, ny teknologi, sikkerhet, mobiltelefoner, musikk, foto/video, samfunn og underholdning.

Nå er det enda enklere å søke i testresultatene på et enkelt produkt, og du kan gi produktet en karakter selv. Du kan se en ny test hver dag. Vi har testet datamaskiner, skjermer, skrivere, kameraer, telefoner, mediespillere, mus, tastaturer og mye annet. Du kan se hvilken karakter vi har gitt, og du kan gi produktene karakterer selv..

Eller du kan prøve veiledningene våre. I dataordboka vår kan du få forklart hva alle de tekniske IT-begrepene betyr. På hjemmesiden finner du også massevis av lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har valgt ut de beste for deg.

Hvis du abonnerer på Komputer for alle, kan du nyte godt av ekstraservicen vår. Få din egen 123-hjemmeside, eller få 4 GB gratis backup på nettet, så du kan lagre filmene, bildene og dokumentene dine både sikkert og gratis.

Kanskje du er interessert i...