Skjermen i Huawei MediaPad T5 er på 10,1 tommer.

Skjermen i den nye Huawei MediaPad T5 er på hele 10,1 tommer.

© Huawei

Huawei MediaPad T5: Billig nettbrett med barnefunksjon

Nettbrettet fra Huawei koster omtrent det halve av Apples iPad. Likevel får du et fullt ut funksjonelt nettbrett med blant annet en spesiell barnefunksjon.

19. september 2018 av Morten Skeldal Østergaard

Det behøver ikke koste flere tusen kroner å kjøpe et nytt nettbrett. Prisen på Huaweis nye lavprisbrett starter på cirka 2000 kroner. Det er mange tusenlapper under den nyeste iPad-en fra Apple.

Huawei MediaPad T5 har dobbelthøyttalere nederst for å kunne levere stereolyd. 

Den har en 10,1 tommer stor IPS-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1200 piksler. Operativsystemet er den nyeste versjonen av Android, nemlig 8.0 - også kalt Oreo.

Huawei MediaPad T5

Huawei MediaPad T5 er et billig og barnevennlig nettbrett med Android-operativsystemet Oreo.

Barnas hjørne holder oversikt over forbruket

Huawei MediaPad T5 har en funksjon kalt "Barnas hjørne", som hjelper til med å begrense hvor mye tid barna bruker på nettbrettet. 

Med den kan du sette begrensninger på barnas nettbrettforbruk, og du kan også bestemme hvilket innhold barna skal få tilgang til.

Med barnefunksjonen kan du også stille inn lyset på skjermen slik at det skåner øynene. I tillegg kan funksjonen begrense adgang til spill, og Google Play er også fjernet for å hindre at de små laster ned apper på MediaPad T5.

Huawei MediaPad T5 fås i både svart og Champagne Gull. Nettbrettet er på vei til butikkene, og prisen vil ligge rundt 2000 kroner.

> Les mer om nettbrett og få nyheter, tips og råd her

Skriv effektivt på mobil og nettbrett

Med et trådløst tastatur blir det en helt ny opplevelse å skrive selv lange tekster på mobilen og nettbrettet. 

Tastaturet kobles lett sammen med mobilen via Bluetooth, og så er det like lett å skrive på mobilen eller nettbrettet som på en pc.  

Dermed kan du si farvel til tastaturet på skjermen og slippe alle de dumme tastefeilene som er lett å gjøre der.  

> Akkurat nå får du et trådløst tastatur med to numre av Komputer for alle for bare 69,50 kroner + porto og eks. Bestill her fra denne koblingen.

Tastatur til nettbrett

Akkurat nå får du et trådløst tastatur med to numre av Komputer for alle for bare 69,50 kroner + porto og eks. Bestill her fra denne koblingen.

Kanskje du er interessert i...