KOM_NO_171731-NR08_C_Stortest_Tablets_Web

Det beste nettbrett – for deg

Stor guide: Vi gir deg oversikten over de viktigste fordelene og ulempene ved de tre mobile operativsystemene Android, iOS og Windows, slik at du kan velge det riktige nettbrettet til nettopp dine behov.

21. mai 2016

Nettbrett er uhyre populære. Utvalget er enormt, og brettene finnes i forskjellige størrelser til priser fra noen hundrelapper til over 10 000 kroner. En av de viktigste beslutningene er hvilket operativsystem du vil ha på brettet.

Det er dette valget som har størst innflytelse på hvilke muligheter du har med et nettbrett. Utvalget av apper er viktig. Det finnes over halvannen million apper til både Android og iOS, mens Windows-systemet ”bare” har rundt en halv million apper å velge mellom.

Heldigvis finnes mange av de mest populære tjenestene til alle de tre systemene. Vi har prøvd alle de mobile operativsystemene, slik at vi kan hjelpe deg med å gjøre det optimale valget. Svaret får du i denne artikkelen, som også inneholder en test av fire Android-brett fra Acer, Huawei, Lenovo og Samsung.

Kanskje du er interessert i...