Hodetelefoner premie

Få mer ut av pc-en og smarttelefonen med gode hodetelefoner. Akkurat nå kan du få dette smarte settet med Komputer for alle.

Bedre lyd med smarte hodetelefoner

Med hodetelefoner kan du få god lyd på pc-en og mobilen uten å forstyrre omgivelsene. Dermed kan du få en mye bedre opplevelse når du hører på musikk eller ser på tv.

1. september 2020

Ørene dine har sikkert måttet tåle mye i årenes løp, og etter hvert merker du kanskje at det kan være vanskelig å skille lyden fra pc-en fra støyen i omgivelsene. Løsningen er enkel og rimelig.

Opplever du at du må skru opp volumet når du skal høre på nyhetene, lytte til musikk eller se en film på pc-en?

Resultatet er som regel ikke høyere kvalitet på lyden, bare høyere volum, og lyden er gjerne plagsom for andre i nærheten.

Du kan få en mye bedre opplevelse hvis du bruker hodetelefoner.

Akkurat nå kan du få hodesettet og 2 utgaver av Komputer for alle for kun kroner 149 inmkludert levering. Du sparer 687 kroner. Se tilbudet her.

Bedre lydkvalitet med hodetelefoner

Lydkvaliteten i hodetelefoner er langt bedre enn lyden fra de innebygde høyttalerne i pc-en. Med hodetelefoner får du med deg alle detaljene. 

Samtidig holder du støyen fra omgivelsene ute, og du slipper å høre naboens gressklipper eller høylytte familiediskusjoner.

Det er lett å bruke en formue på et sett gode hodetelefoner som passer til pc-en, smarttelefonen eller nettbrettet, men akkurat nå kan du få et godt sett til en hyggelig pris med Komputer for alle.

> Les mer om lyd, hodetelefoner og høytalere her

Hodetelefoner hodesett premie

Akkurat nå kan du få hodesettet og 2 utgaver av Komputer for alle for kun kroner 149 inkludert levering. Du sparer 687 kroner. Se tilbudet her. 

Behagelig og smart design

Hodesettet har myke øreklokker og er behagelig å bruke i mange timer om gangen. Du kan også brette det sammen, slik at det tar mindre plass i vesken.

Hodetelefonen kobles til pc-en eller smarttelefonen med en halvannen meter lang kabel. Kabelen har innebygd mikrofon og betjeningsknapp, slik at du kan besvare anrop og snakke i telefonen når du bruker hodesettet sammen med smarttelefonen.

Akkurat nå kan du få hodesettet og 2 utgaver av Komputer for alle for kun kroner 149 inmkludert levering. Du sparer 687 kroner. Se tilbudet her.

Kanskje du er interessert i...