Hodetelefoner premie

Få mer ut av pc-en og smarttelefonen med gode hodetelefoner. Akkurat nå kan du få dette smarte settet med Komputer for alle.

Få bedre lyd med smarte hodetelefoner

Med hodetelefoner kan du få god lyd på pc-en og mobilen uten å forstyrre omgivelsene. Slik kan du få en mye bedre opplevelse når du hører på musikk eller ser på tv.

1. juni 2018

Ørene dine har sikkert måttet tåle mye i årenes løp, og etter hvert merker du kanskje at det kan være vanskelig å skille lyden fra pc-en fra støyen fra omgivelsene. Løsningen er enkel og rimelig.

Opplever du at du må skru opp lyden når du skal høre på nyhetene, høre på musikk eller se en film på pc-en?

Resultatet er som regel ikke høyere kvalitet på lyden, bare høyere volum, og lyden sjenerer gjerne omgivelsene.

Du kan få en mye bedre opplevelse hvis du bruker hodetelefoner.

Bedre lydkvalitet med hodetelefoner

Lydkvaliteten i hodetelefoner er langt bedre enn den fra de innebygde høyttalerne i pc-en. Med et sett hodetelefoner får du med deg alle detaljene. 

Samtidig holder du støyen fra omgivelsene ute, og du unngår naboens gressklipper eller familiediskusjoner.

Det er lett å bruke en formue på et sett gode hodetelefoner som passer til pc-en, smarttelefonen eller nettbrettet. Men akkurat nå kan du få et sett til en hyggelig pris med Komputer for alle.

> Les mer om lyd, hodetelefoner og høytalere her

Hodetelefoner premie

Akkurat nå kan du få et sett hodetelefoner, et digitalt bilag om strømming og to nummer av Komputer for alle for kun kroner 59,50 + porto. Se tilbudet her. 

Behagelig og smart design

Hodetelefonen har myke ørepropper, slik at de er behagelige å bruke i mange timer om gangen. Du kan også brette hodetelefonene sammen, slik at de blir lette å ta med i veska.

Hodetelefonen kobles til pc-en eller smarttelefonen med en halvannen meter lang kabel. Kabelen har innebygd mikrofon og betjeningsknapp, slik at du kan besvare anrop og snakke i telefonen når du bruker hodetelefonen sammen med smarttelefonen.

Akkurat nå kan du få hodetelefonene, 2 nummer av Komputer for alle og det digitale bilaget “Alt du bør vite om strømming” for kun 59,50 kroner + porto. Du sparer 411 kroner. Se tilbudet her.

I gang med strømming med nytt bilag

Sammen med hodetelefonene får du også vårt nye digitale bilag "Alt du bør vite om strømming", som du kan laste ned med det samme.

Der får du blant annet en stor oversikt over de mange strømmetjenestene, hemmelig snarveier i Netflix og en masse tips om hvordan du får best mulig kvalitet når du strømmer film og tv.

Er du allerede abonnent, kan du laste ned gratisbilaget om strømming fra Fordelssonen her. 

Les mer om strømming

Kanskje du er interessert i...