Bluetooth headphones

Koble deg til den trådløse fremtiden

Forskning på og utvikling av trådløs teknologi raser videre – og du kan være med.

16. september 2016

>Få et supergodt tilbud på et sett med trådløse hodetelefoner som kan brukes med både mobil, nettbrett og PC. Klikk her for å lese mer.

Det er ingen hemmelighet at teknologien utvikler seg i et utrolig høyt tempo. Så høyt at det noen ganger kan være vanskelig å følge med.

Dette gjelder ikke minst trådløs teknologi, som mer enn noensinne finner veien inn i produkter som henvender seg direkte til forbrukerne.

Apple kvitter seg (nesten) med lydutgangen

Som ledd i en kampanje for enda færre kabler og ledninger har teknologigiganten Apple valgt å droppe lydutgangen i den nyeste iPhonen, iPhone 7.

Det betyr altså at det ikke lenger vil være noe uttak til hodetelefoner på den nye iPhonen. De blir nemlig trådløse.

Eller i alle fall nesten. Apple har nemlig lagt til en liten ekstra utgang som betyr at man fortsatt kan koble til hodetelefoner med kabel. Sannsynligvis en god idé, ettersom beslutningen om å fjerne lydutgangen har møtt en del kritikk blant både anmeldere og forbrukere.

Du kan se et utdrag av presentasjonen av den nye lydutgangløse iPhonen her:

Full fart på utviklingen

Apples beslutning om å fjerne lydutgangen er like fullt en stor greie som bare understreker at den trådløse utviklingen langt fra er på retur.

Det samme gjelder trådløse Internett-forbindelser som hele tiden blir raskere og bedre, på samme måte som produkter som kan kobles til datamaskiner, nettbrett og mobiler, hele tiden blir smartere og enklere å betjene.

Få dine egne trådløse hodetelefoner

Akkurat nå kan du være med på den trådløse bølgen sammen med Komputer for alle. Når du bestiller bladet, kan du nemlig få et sett med trådløse hodetelefoner som enkelt kan kobles til mobilen, nettbrettet eller PC-en.

Hodetelefonene har en rekkevidde på hele 10 meter og en innebygd mikrofon som lar deg føre telefonsamtaler eller bruke Skype uten å bli irritert av kabler.

>De trådløse hodetelefonene har en verdi på kr 599, men du kan få dem sammen med 2 utg. av Komputer for alle for kun kr 49,50.

Kanskje du er interessert i...