Surfacepro

Nytt Microsoft-brett til Norge

Nå kan du kjøpe Microsofts nyeste og mest kraftige brett-pc, Surface Pro, i norske butikker også.

31. mai 2013

Den 14. februar dukket Surface RT opp i norske butikker for første gang, og nå kommer storebroren også til landet. Den nye modellen heter Surface Pro og er både større og kraftigere enn RT-utgaven.

Surface Pro har en større harddisk og kjører en komplett utgave av Windows 8, hvor du kan installere vanlige programmer og ikke bare apper. Microsoft kaller det nye brettet en pc i brett-format, og Suface RT et brett med pc-egenskaper. Men utseendet på de to modellene er det samme. Pro-modellen er en anelse tykkere for å gjøre plass til kjøling og ekstra maskinvare.

Hvis du kjøper en Surface Pro, får du blant annet USB 3.0-inngang, kortleser til Micro SD, 4 GB minne og en skjerm med HD-oppløsning. I tillegg følger det med en penn som du kan bruke på brettet.

Microsofts nye brett-pc kommer i to forskjellige versjoner. Den ene har en lagringsplass på 64 GB og koster 6690 kroner, mens modellen med 128 GB koster 7390 kroner. Du kan kjøpe Surface Pro på Microsofts nettside eller i forskjellige butikker.

Kanskje du er interessert i...