Mappe-Windows-ikon

Filproblemer?

Tips: Har du problemer med å slette filer, døpe om eller flytte mapper? Da kan det hende at dette Fix It-verktøyet er løsningen.

5. februar 2016

Umulig å endre navn på mapper Mappen ”Budsjett” lar seg ikke døpe om til “Privatøkonomi”, som passer bedre til innholdet. Dette er et klassisk problem i Utforsker, som innimellom ikke tillater navneendringer. Det er irriterende fordi du kan ende med en diger haug med mapper som alle har det talende navnet “Ny mappe”. Heldigvis kan du løse problemet med ”Fix It-Filproblemer”.

Mapper kan ikke flyttes Windows Utforsker kan også hind re deg i å ha en digital flyttesjau når du vil rydde opp i mapper og dokumenter. Feilen oppstår i registerdatabasen, men du behøver ikke være datanerd for å løse problemet. Microsoft er nemlig opp merksom på utfordringen, så alt du behøver å gjøre, er å kjøre “Fix It-Filproblemer”, så kan du selv bestemme hvor filene skal ligge.

Filer kan ikke slettes Selv om du har bekreftet at du vil slette overflødige og unødvendige filer, kan Windows stikke kjepper i hjulet og nekte deg å slette dem. Det behøver du ikke å finne deg i, men før du kan kvitte deg med filene, må du kjøre “Fix It-Filproblemer”. Det løser noen dypereliggende problemer og gjør det mulig å skrote filene.

Hent programmet her: > Fix it Filproblemer

Her ser du hvordan du løser 24 helt vanlige pc-problemer på noen øyeblikk: > 24 pc-problemer som kan løses med et klikk.

Kanskje du er interessert i...