iPhone 6 (2)

iPhone full av feil

Apples første oppdatering av operativsystemet iOS 8 gjorde mange telefoner nesten ubrukelige, men nå skal løsningen være kommet.

3. oktober 2014

Det har ikke vært noen drømmestart for Apples lansering av iPhone 6, den større 6 Plus og det nye operativsystemet iOS 8. Det startet med at teleselskaper advarte mot problemer med mobilsignalet hvis man oppdaterte en eldre iPhone til iOS 8.

Så kom oppdateringen 8.0.1, men den var ikke så mye bedre. Kunder fra hele verden klaget på at deres iPhone 6 var så å si ubrukelig. Blant annet fikk den ikke kontakt med nettverket, og fingeravtrykksleseren fungerte plutselig ikke. Brukere av iPhone 4S, 5, 5S og 5C har ikke hatt noen problemer med denne oppdateringen.

Nå har Apple kommet med enda en ny oppdatering, 8.0.2, som skulle fikse de fleste problemene. Samtidig har de fjernet oppdateringen 8.0.1 og laget en veiledning til hvordan du nedgraderer fra 8.0.1 til 8, så du kan bruke telefonen din.

Dermed må vi bare å vente og se om denne oppdateringen faktisk fungerer som den skal, eller om Apple må drive brannslokking enda en gang.

De nye iPhonene kom i salg i norske butikker fredag 26. september og koster fra 5750 kroner for iPhone 6 og 6685 kroner for iPhone 6 Plus.

Kanskje du er interessert i...