Windows10

Microsoft presser på med Windows 10!

Nå installeres Windows 10 selv om du har lukket installasjonsvinduet.

26. mai 2016

Det kan godt hende at du har godkjent oppgraderingen til Windows 10 uten å vite det. I den siste serien av Microsofts sprett-opp vinduer sier du nemlig ja til å oppgradere operativsystemet, selv om du lukker vinduet ved å klikke på det røde krysset øverst i høyre hjørne.

Nå kan du ikke si NEI til oppgraderingen I forbindelse med at Microsoft har gjort oppgraderingen til en såkalt anbefalt oppgradering i Windows Update, har de samtidig fjernet muligheten til å velge "Nei takk". Du kan bare velge "Installer nå" eller "Installer senere". Velger du å lukke vinduet, oppfattes altså det som en godkjenning.

Microsoft påpeker at det alltid er mulig å angre. Man mottar påminnelser og kan til enhver tid slå av anbefalte oppdateringer eller angre innen 30 dager hvis man finner ut at man ikke vil ha Windows 10. Microsoft påpeker også at man kan ringe deres kundestøtte hvis man trenger hjelp.

Windows 10 koster snart penger Microsoft satser hardt på å få flest mulig brukere av Windows 7 og 8 til å bytte til Windows 10 mens det fortsatt er gratis. Tilbudet om gratis oppgradering avsluttes den 29. juli 2016. Etter det koster Windows 10 Home 1199 kroner.

Bruker du Windows 7 eller 8/8.1 og ønsker å fortsette med det uten å oppdatere til Windows 10, kan du laste ned programmet Never10 som hindrer denne oppdateringen. Never10 finner du HER

Les alt om Windows 10

Kanskje du er interessert i...